Lyssangerhealing:

Dette er healing på et dybt plan.

Jeg benytter fortrinsvis stemmen og mine 432 Hz kvarts krystal instrumenter, men inddrager intuitivt også andre klanginstrumenter efter behov. 

Healingen bringer dig i en dyb afslappet, tidløs tilstand, hvor du bringes i kontakt med din væren og essensen af den, du inderst inde er. Fra dette niveau er stor healing mulig.   

Ofte mærkes virkningen i dagene efter, og healing i krop og sind fortsætter. 

 

Hvordan foregår det??

Vi indleder med en lille snak om dine ønsker og behov for at give et fingerpeg om, i hvilken retning healingen skal gå. Ligeledes afslutter vi med at dele oplevelser, tanker, følelser, erkendelser mv, som er opstået undervejs. 

Kvarts krystal lyrens (Quartzophone) hellige toner bringer dig i en dyb afslappet tilstand, åbner bevidstheden, skaber balance og samler energierne. Jeg benytter den ofte til både indledning og afslutning af healingen. 

Min nyeste instrument Solfeggia´en med dens særlige solfeggio-frekvenser virker dybt ind i cellerne og kroppens DNA og åbner for opløsning og transformation af fastlåste energier både fysisk og psykisk. 

Med min stemme kan jeg blidt berøre områder i dit sind, som måske er smertefulde eller er skjult for dagens lys. Når der kastes lys på skyggerne i et rummende og omsorgfuldt rum, kan stor healing finde sted.

Healingen kan suppleres med blid energetisk berøring.  Afslutningsvis kan jeg give dig nogle anvisninger på, hvorledes du fremadrettet kan heale dig selv.

Healing tilbydes både individuelt og til grupper

 

Eksempler på lyssangerhealing:

Healing med krystallyre (quartzhophone)

Healing med krystallyre og lyssprog

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk